Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki fen birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern layihamlarla birleştirerek ömür alanlarınıza paha katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Olası yangın veya herhangi bir muhatara yerinde binayı kesik sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları konstrüksiyonlmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu yer arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Montaj: Yangın bapsı, sevap şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Projeye en isabetli Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı tamam rahatlıkla açılan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapıları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe göre farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak talep olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması yapılabilmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğu kez nazar boncuğu katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

İzmir'in Gaziemir ve Buca ilçeleri arasında çıhun orman yangınına emeksiz ve karadan müdahale edildi. Alevlerin yerleşim yerlerine yaklaştığı yangına müdahale saatlerce sürdü. Kültür ve Orman Vekilı İbrahim Yumaklı "Yangınların tamamı kontrolör şeşnda" dedi. İzmir Valisi Süleyman Elban da toplumsal iletişim ortamı hesabından yaptığı açıklamada yangında çkırmızıışan takım sayısı üzerine detayları paylaştı.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu makaslamakmızda;

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, müstacel durumda bir Yangın kapısı istanbul pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

Report this wiki page